Basistraining AI schade advieskantoren

Verken praktische AI toepassingen voor jouw backoffice, schadeafhandeling en zelfs strategische ontwikkeling voor leidinggevenden

 

Ontdek hoe jij als medewerker van een schadekantoor de nieuwste AI-technieken vandaag nog inzet in jouw praktijk. Vind uit welke kansen en valkuilen er zijn en waar jij je tijd aan moet besteden. Dit is geen standaard cursus: het is een interactieve training waarin je de directe voordelen van AI ontdekt en leert toepassen in jouw dagelijkse schadepraktijk.

We delen waardevolle inzichten vóór, tijdens en na de training. Je leert hands-on hoe je ChatGPT en MS CoPilot gebruikt om efficiënter en effectiever te werken. En daarnaast krijg je tips voor direct inzetbare bruikbare tools.

Tijdens de training zelf richten we ons direct op jouw dagelijkse werkzaamheden in schadeverzekeringen. We laten zien hoe AI je kan helpen bij jouw advies en dienstverlening. Om zo efficiënter en effectiever te kunnen werken en jouw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Jouw actieve deelname geeft je direct concrete resultaten en toepassingen.

Neem je laptop mee en duik samen met ons in echte use cases, specifiek gericht op jouw rol op kantoor. Ontdek hoe je met AI eenvoudige taken automatiseert, creatiever werkt en slimmere keuzes maakt. Ontwikkel nieuwe diensten of toepassingen in de korte praktische oefeningen.

EXTRA:
Start voor de cursus direct alvast met een gratis online minicursus en inspirerende filmpjes. Verken praktische toepassingen voor jouw backoffice, schadeafhandeling en  zelfs strategische ontwikkeling voor leidinggevenden.

Docent: Deze masterclass wordt verzorgd door Reinier Gunneman. Vele jaren actief erkend financieel adviseur, hypothecair planner en echtscheidingsadviseur. Daarnaast afgestudeerd informaticus met als specialisatie kunstmatige intelligentie. Brede praktische ervaring met (complexe) adviessituaties en in verschillende rollen en ondernemingen binnen de financiële dienstverlening en makelaardij. Als informaticus direct na zijn studie actief als bancair business analist en later als mede-ontwikkelaar en analist voor adviessoftware. Ervaren in praktijk, theorie en het dagelijks gebruik op kantoor en software.

Let op:

Een laptop, de basiskennis en een eigen account van ChatGPT neem je mee naar de cursus. Een betaalde versie heeft de voorkeur maar ook met de gratis versies kun je deelnemen.

Als je wilt kun je daarnaast ook Google Gemini of Microsoft CoPilot gebruiken tijdens deze cursus.

Zijn er geen dagen ingepland maar ben je wel geïnteresseerd in deelname?  Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar opleidingen@dfobv.nl.

 

 

Reinier Gunneman

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl