Workshop: Aan de slag met klachten en signalen, met win-win!

Overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt…. Van die fouten moet je leren! Net zo belangrijk is dat eventuele klanten van jouw kantoor, die door een foutje teleurgesteld zijn over de dienstverlening, extra aandacht krijgen. Doe je dit goed dan zal je zien dat die klant juist heel positief over jouw kantoor gaat denken en praten. (Ook de klant snapt heus wel dat er af en toe iets fout gaat…)

Loretta Ranzijn heeft uitgebreide ervaring met het helpen van financiële organisaties bij het inrichten van een goede klachtenprocedure. Die klachtenprocedure is overigens ook een eis van de Wft. Door deze middag te volgen zorg jij ervoor dat ook op dit punt jouw organisatie voldoet aan de wettelijke eisen.

Tijdens een actieve training ga je aan de slag met: 

·      Optimaal klacht- en signaalmanagement: Je snapt waarom klachten en signalen echte kansen zijn voor organisaties.

·      Benadering vanuit wet- en regelgeving maar ook vanuit klantbehoud.

·      Effectieve communicatie: Leer hoe je goede gesprekken voert met je ontevreden klanten, persoonlijk en hoe je goed omgaat met online reviews.

·      Een methode om te leren van klachten: De onbenutte waarde van de organisatie omzetten naar verbeteringen, je leert hoe je dat goed kan doen 

·      Je wordt geïnspireerd én geactiveerd om het potentieel van ontevreden klanten beter te benutten. Om je klanten te behouden en te leren van je klachten.

Kortom je ervaart meer vertrouwen in contact met ontevreden klanten en gaat naar huis met concrete tips en tricks waar je direct mee aan de slag kan gaan

De nadruk van de training die Loretta geeft is gericht op het behoud van de klantrelatie. Zij werkt met voorbeelden uit onze branche. Deelnemers krijgen ook concrete modellen mee die zij in de praktijk kunnen gebruiken.

Doelgroep
De workshop is gericht op eigenaren van financieel advieskantoren maar ook voor de manager binnendienst. Belangrijk is dat deelnemers inzicht hebben in alle “uitingen van ontevredenheid” en gemotiveerd zijn om ook deze klanten te behouden.

Zijn er geen dagen ingepland maar ben je wel geïnteresseerd in deelname?  Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar opleidingen@dfobv.nl.

 

 

Loretta Ranzijn

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl