Webinar Sociale Zekerheid

Waarom deze workshop?
We hebben al een tijd te maken met een demissionair kabinet. En mogelijk denk je dat alles stil ligt, ook op het gebied van onze sociale zekerheid. Toch zijn er het afgelopen jaar ontwikkelingen geweest die gaan leiden in de nabije toekomst tot wijzigingen hierin. Of dat nu voor de werknemer en de werkgever is met de loondoorbetaling, de WIA of de richting die is gegeven aan de discussie rondom de verplichte AOV voor ZZP’ers.

Wat ga je leren?
In een webinar van anderhalf uur  neemt Janthony Wielink van Enkwest Opleiding & Advies je mee in de laatste en belangrijke ontwikkelingen en praat je helemaal bij zodat kabinetsplannen die snel gaan komen geen verrassing voor je gaan zijn.

Onderdelen opleiding
Besproken wordt in ieder geval:

  • De MKB Verzuim Ontzorg Verzekering en de lager geworden Aof-premie speciaal voor MKB-werkgevers:
  • Het duiden van het zelfstandig ondernemerschap; schijnzelfstandigheid?
  • De verplichte AOV voor ondernemers.

Extra’s
Je ontvangt naderhand de presentatie om alles nog eens rustig na te delen

Zijn er geen dagen ingepland maar ben je wel geïnteresseerd in deelname?  Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar opleidingen@dfobv.nl.

 

 

Even voorstellen: de docent
Janthony Wielink, Met een demissionair kabinet was het even rustig, maar de stilte voor de storm is voorbij. Werkgevers en werknemers hebben in een SER-advies laten weten hoe zij de toekomst van de arbeidsmarkt zien. Er staan ingrijpende wijzigingen te gebeuren op het gebied van flexwerk, ontslagrecht en de sociale zekerheid. Dit zorgt voor een enorme impact op alle private inkomensverzekeringen, zowel individueel als collectief. Graag vertel ik u er meer over!

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl