Webinar Brandverzekering

Waarom deze workshop?

De bedoelingen waren misschien goed, maar de gevolgen van de invoering van Wft-PE zijn niet goed. Langzaam maar zeker zien we een generatie jonge medewerkers die opgeleid worden om “door een hoepeltje” te springen maar die niet de liefde voor het vak van schadeverzekeringen wordt bijgebracht.

 

Wat ga je leren?

We willen kijken of we toch een beetje tegenkracht kunnen ontwikkelen. Dat gaan we doen met bevlogen docenten. Die cursisten inspireren en motiveren zich te blijven ontwikkelen.Door korte webinars te organiseren over specifieke onderwerpen die bij klanten van elk kantoor kunnen plaatsvinden. Of door een specifieke verzekeringsvorm op hoofdlijnen door te nemen zodat iedereen op kantoor deze hoofdlijnen weer kent.

 

Onderdelen opleiding

Aan de orde komt onder meer:

 

·       Opstal

·       Inboedel

·       Huurdersbelang

·       Kostbaarheden

 

Extra

Powerpoint om nog eens na te lezen of te delen met je collega’s

 

Doelgroep

Medewerkers van generiek werkzame financieel kantoren die klantcontact hebben en breed kennis willen/moeten hebben van de hoofdlijnen van de verschillende vormen van schadeverzekeringen. Het gaat dus niet om specifiek de doelgroep adviseurs.

 

 

Coby Wilma van Essen-Meijers.

Zo'n bevlogen docent die met meer dan 25 jaar ervaring in onze branche het een uitdaging vindt om onze jongere medewerkers weer enthousiast te maken voor het boeiende aandachtsgebied van schadeverzekeringen.

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl