Masterclass: "AI voor Hypotheekadviseurs: ChatGPT & CoPilot

Ontdek hoe jij als financieel adviseur de nieuwste AI-technieken vandaag nog inzet in jouw praktijk. Vind uit welke kansen en valkuilen er zijn en waar jij je tijd aan moet besteden. Deze masterclass is meer dan een cursus: het is een interactieve masterclass waarin je de directe voordelen van AI ontdekt en leert toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Deze masterclass, speciaal ontworpen voor en door hypotheekadviseurs, is vrij van technisch jargon. We delen waardevolle inzichten vóór, tijdens en na de masterclass. Je leert hands-on hoe je ChatGPT en MS CoPilot gebruikt om efficiënter en effectiever te werken.

Tijdens de masterclass zelf richten we ons direct op jouw dagelijkse werkzaamheden in hypotheekadvies. We laten zien hoe AI je kan helpen bij jouw advies en dienstverlening. Om zo efficiënter en effectiever te kunnen werken en jouw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Jouw actieve deelname geeft je direct concrete resultaten en toepassingen.

Neem jouw laptop mee en duik samen met ons in echte use cases, specifiek gericht op jouw rol als hypotheekadviseur. Ontdek hoe je met AI eenvoudige taken automatiseert, creatiever werkt en slimmere keuzes maakt. Ontwikkel nieuwe diensten of toepassingen in de korte praktische oefeningen.

Start voor de cursus al met een gratis online minicursus en inspirerende filmpjes. Blijf up-to-date met wekelijkse praktische AI-tips via de DFO nieuwsbrief 2024. Verken praktische toepassingen voor back-office, actief klantbeheer en strategische ontwikkeling voor leidinggevenden.

EXTRA bij deze masterclass: Mini Cursus en Nieuwsbrief

Bereid je voor met een gratis online minicursus en inspirerende korte filmpjes. In de masterclass duiken we meteen in de praktijk. Ontvang wekelijks in de DFO nieuwsbrief 2024 praktische AI-tips die je meteen toepast.

Deelname is inclusief PE-punten 2024

·      3 B punten SEH
·      3 PE punten categorie K&A van CFP (FFP)
 

Zijn er geen dagen ingepland maar ben je wel geïnteresseerd in deelname?  Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar opleidingen@dfobv.nl.

 

 

Reinier Gunneman is al vele jaren actief erkend financieel adviseur, hypothecair planner en echtscheiding adviseur. Ervaren in praktijk, theorie en het dagelijks gebruik op kantoor en software.

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl