Leergang Gecertificeerd aankoopbegeleider

Waarom deze workshop?
Als hypotheekadviseur wil je je klanten ook begeleiden bij de aankoop van een woning. Volg daarom de opleiding tot Gecertificeerd aankoopbegeleider.

           
Wat ga je leren?
Deze training behandelt alle aspecten van het aankoopproces en leert jou je klant professioneel te begeleiden: van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris. Tijdens de opleiding doe je veel theoretische kennis op, maar we besteden vooral aandacht aan de praktische invulling van deze theorie.


Onderdelen opleiding
De opleiding bestaat uit twee hele dagen. De theorie krijg je in een fraaie syllabus, die handig is als naslagwerk. Daarnaast buigen we ons over de nodige casuïstiek en opdrachten. Tijdens de bijeenkomsten worden voornamelijk praktische toepassingen besproken.

Tijdens dag 2 doe je ook examen. Als je hiervoor slaagt, kun je je met het behaalde certificaat 'Gecertificeerd aankoopbegeleider' voor je activiteiten als aankoopbegeleider verzekeren bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars.

 

Lesdagen
Vrijdag 12 en 19 april in Hoevelaken.

Extra’s

  • Syllabus
  • Als Gecertificeerd aankoopbegeleider kom je daarnaast in een exclusief kwaliteitsregister op www.aankoopbegeleider.nl, waarin informatie wordt verstrekt aan de consument en waarin de consument jou en je kantoor kan vinden.
  • Voor deelname aan deze opleiding ontvang je 6 PE SEH-punten in categorie B.

 

Doelgroep
Hypotheekadviseurs
 

Zijn er geen dagen ingepland maar ben je wel geïnteresseerd in deelname?  Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar opleidingen@dfobv.nl.

 

 

 

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl