Complexe situaties in het Hypotheekadvies 2023

In samenwerking met Impact opleidingen organiseren wij de training Complexe situaties in het hypotheek advies. Door onze brede ervaring, weten wij precies wat er speelt in de markt en behandelen we vele complexe casussen. Wij weten precies met welke onderwerpen hypotheekadviseurs in hun dagelijkse werkzaamheden moeite hebben

Tijdens de tweedaagse opleiding neemt onze docent Jurjen Snater je mee in de complexiteit van de eigenwoningregeling. Je gaat écht de diepte in, waardoor je na afloop de meest ingewikkelde casussen moeiteloos kunt uitwerken.

Extra aandacht wordt er besteed aan de vaardigheden van de financieel adviseur en financieel planner bij het bespreken van de verschillende onderdelen in het advies met de klant.

Meld je aan: Wij organiseren deze training in Hoevelaken op 9 en 16 november.

EXTRA

- Je ontvangt de stukken achteraf om nog eens door te nemen;

- Voor deelname aan deze tweedaagse behaal je direct 6 A punten en 6 B PE-punten voor de SEH, zodat je meteen voldoet aan de eisen voor 2023!

- Betalen in fases is mogelijk.

 

Lesdagen:

Donderdag 9 november 2023 9:30-16:45 Hoevelaken
Donderdag 16 november 2023 9:30-16:45 Hoevelaken

 

Zijn er geen dagen ingepland maar ben je wel geïnteresseerd in deelname?  Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar opleidingen@dfobv.nl.

 

Jurjen Snater

Heb je vragen over onze opleidingen of lukt aanmelden niet?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze afdeling Opleidingen.
Wij zijn bereikbaar op 033-258 04 60 of per mail via opleidingen@dfobv.nl